10 noiembrie, 2010

"Un bun"

"Te pierzi in vid,nu clipesti parca nici nu respiri,privirea ti-e fixa doar gandurile aleraga in capul tau adunandu-se intr-un punct fix.Tragi o gura de aer puternica,umplandu-ti plamanii,parca ai mai adunat inca o idee,inca un plan l-ai dezvoltat incepand un "nou".Esti atat de optimist si vezi atat de limpede lucrurile din jurul tau incat simti,sti ca poti face ceva..dar mai stai putin.Astepti ceva de la persoana de langa tine,probabil,astepti un semn o impingere de la spate,dar tu stiind ca poti sa o faci si singur,orice ai vrea.
Limitarea nu te duce nicaeri,te multumesti cu ce ai esti fericit asa cum esti,dar poti si mai mult,si mai bine! Te limitezi si in adancul sufletului tau tu nu esti fericit dar te complaci.Ti-e frica sa faci pasi care te vor duce spre mai bine pentru a nu risca ce ai pana acum.Dar sti ce?Poti mai mult si mai bine si nu risti mai nimic.
Trecutul ramane in spate,te-a invatat,mai e cu tine,doar ce vrei tu din el sa fie.Unii inteleg gresit ce vrei tu,oricat de mult ai tine la ei,nu vor sa intelega ca nu vrei sa le faci rau,doar vrei un timp cu tine.Incearca sa intelegi ca asta ar fi si in sufletul tau daca ai fi simtit ce am simtit si eu.Dar nimeni nu-i perfect,lasa asa,fie'ce cu fiecare.
Un "nou"....asta e!Un suflet nou parca care tanjeste dupa mult si bine.Stie ca o singura persoana ii e cu sufletul aproape si restu cu trupul,mintea.Greutatea o impinge la mai mult parca,ii da o ambitie o starneste la lucruri pline de putere si fericite.Multe s-au intamplat ieri si acum o ora....ce sa mai zic de acum o saptamana chiar luni de zile.
Sufletul inca e incarcat si tzipa dupa un "dulce".Mintea se dezvolta,adunand mai multe gandind altfel si pozitiv,poate.Asteptarea e lunga si are in baza acumularea de lucruri,idei,stari,fapte concluzii care nu se pot contabiliza.Te dezvolti cum vrei si creezi ce vrei,avand cu tine oameni de tipul care il doresti si ai nevoie.
Un zambet schimba multe...vorbele sincere ajung la suflet....intelegerea si ajutarea e...vitala..iar rabdarea e...ai sa vezi! "

Eagle Eye Cherry - Save Tonight
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu