25 decembrie, 2009

Tu esti?

Spiritul Craciunului se simtea de dinainte cu o saptamana.Oamenii ingrijorati hoinarind prin oras,stresati de bani,cadouri,mancare se observau de la distanta dupa graba si miscarile lor aeriane.Dar el statea zambind,multumit parca si cu o privire primita de la ea.Timpul nu mai exista pentru ei,erau doar el si ea.
Zapada si frigul nu faceau parte din ei,ei se incalzeau cu caldura unui altuia,iar stransul de mana era o explozie ce se raspandea in tot corpul.Ochii lui mici ascundeau atat de multe si pe atat de mult erau cititi de ea.Miile lui de promisiuni si dedicatii erau pentru ea niste fragmente din vise pe care nu ar putea sa le dea crezare,dar timpul le dovedea.
 Pasiunea si slipirea stau ascunse in adancul ochiilor si doar ei dau drumul putin cate putin din ea pentru a nu se avanta prea repede.Numai ei stiu in sufletul lor cate se ascund si daruirea lor cat de mare e.Dar oare asa e?Momentele arata asta dar timpul va putea sa intoarca sau sa dezvolte sentimentele care treptat cresc si ajung din ce in ce mai departe.
Dar zambetul lui o face fericita,atingerea calda o face sa isi arate bunatatea,iar el o face sa straluceasca ca un pumn adunat de diamate...

Naomi - Anybody here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu