22 februarie, 2010

Tacere (II)

Hmm...si iarasi e bine.E ea cu visurile ei,iubind vantul,mirosul anotimpului si vorbele dulci.Dorintele ce ii viziteaza gandurile si filmele ei.Doar ea ce poate schimba lumea ei,cu mainile gingase,atingand lucrurile preferate si soaptele ce ii invelesc trupul.
O imbratisare perfecta, "ca o nuca de cocos asemanata ",potrivita in umeri,maini,atat de calda si oferind atat de multa siguranta.Miile de cuvinte spuse,sterse de timp si amar se regaseau intr-o strangere de mana si un sarut pe obraz.Astepta la niste scari,lovita de vant,spulberand textele ce le avea sa le zica cand ar fi aparut el.Emotiile rupte si sacadate ranite de realism si un optimism doborat de acele fapte negandite parca.
Un vis aparte,o potrivire in ochi,in miscare,in vorbe.El stie cum e ea,cate simte,cum e,dar ea prea incapatanata pentru a intelege si a accepta realitatea dintre ei.Atat de mul il doreste pe el,incat orice ar face greseste,din frica pentru a nu gresi,iar el parca nu s-ar lasa din dragoste pentru ea citind ce simte si ideiile fiind leite celuilalt.
Frigul de fapt o incalzeste acum,simturile nu mai sunt,sufletul urla,gura-i tacuta iar ea nu se mai misca.In tacerea ei isi marturiseste secretele sufletului,pentru a nu le tipa lui.Neauzitul ei trebuia sa fie aur pentru el,ghicindu-i doar sclipirea ochiilor la intalnirea privirii lui.
Doar o ratzusca,un scrat din ice age cu o aluna si un sarut sincer au ramas adanc intiparite si atat de recente in minte.O parere de rau,din cauza neputintei de a fi refuzat,plecarea care afecteaza si acum,iar un te iubesc spus in nestire auzit doar in mintea lui.Doua stele raman la departare,dar totusi atat de aproape puternic stralucind una pentru alta. 




2 comentarii:

  1. Astazi...a venit vara mai repede.Ea e ''vara''mea,cu ea cerul e mai senin,toata lumea e fericita .Dar eu sunt cel mai fericit dintre pamanteni...pt ca o tin de mana.Se impinge cu umerii si nu ma lasa sa-i povestesc de picioarele ei rafinate si elegante, pe care orce femeie care trece pe langa ea o face sa zica''mie dor de tinerete''.E o zana buna!E mierea ce curge intr-o cana cu lapte caldut ...e ea si el.Te iubesc...

    RăspundețiȘtergere
  2. Stau si ma gandesc cum sa ajung mai aproape de inima ta... si nu
    reusesc sa imi dau seama... ce lipseste... ca noi sa fim impreuna
    pentru eternitate... poate ca asa ne e scris, sa fim departe... unul de
    altul... si sa iubim prin suferinta... Am nevoie de tine... Vreau ca in
    fiecare seara sa adorm cu tine... si a doua zi, dimineata sa fii tu cea
    langa care sa ma trezesc... Vreau ca tu sa reprezinti visele mele,
    vreau ca tu sa fi motivul pentru care sa traiesc, vreau ca tu sa fii
    TOTUL !

    RăspundețiȘtergere