14 octombrie, 2009

Valuri

Mii de fiori iti izbesc trupul,asa cum valurile marii ating tarmul nestiind unde se termina,incepand din piept lovindu-ti sufletul in fiecare coltisor al lui,urcand in sus oprindu-ti respiratia,ajungand in minte dandu-ti milioane de ganduri si coborand din nou pana la varfurile picioarelor simtind o senzatie de inghet.
O senzatie careia niciodata nu i-ai gasi cuvintele potrivite pentru a o descrie.Cand tristetea e in tine simti cum sufletul ti se sparge,vrand sa iasa din tine in bucatele,ochii ti se ineaca in lacrimii si ai vrea sa urli cat poti de tare cumva sa scoti durerea din piept.Intr-un fel,atunci ceva in tine moare,se stinge o lumina de speranta,o bucata din vis si sti ca incepand din momentul ala,nu va mai fi nimic la fel.Nu vei mai fi tu,aceea persoana joviala,cu un zambet sincer pregatit mereu,cu o vorba buna,spusa din suflet,chef nu vei mai avea,iar pentru prieteni vei incerca sa arati ca totul e bine dar falsitatea cu care vei juca acel rol se va cunoaste printr-o singura privire in ochii.
Acel chin te va macina,pana la ultima bucatica din tine,afectandu-ti tot ce vei face din momentul acela inainte,ratacindu-ti orice gand sau vis de fericire.Increderea nu mai e,ti-ai pierdut-o atunci cand l-ai pierdut pe el si totul,iar valurile marii sunt doar un ajutor in suferinta,lovindu-ti picioarele,atingandu-ti corpul,facand parte din tine si seara cand vei pluti in apa cu privirea spre cer,doar stelele vor fi deasupra luminandu-ti calea si stiind melancolia ta.

Un comentariu:

  1. Si stelele ii voiau pe ei impreuna si s-au aratat prima data in fata blocului ei pe cand el o astepta nerabdator. Fermecat, el nu isi mai putea lua ochii de la cer de parca stelele voiau sa-i bage bine-n cap ca ea este fata potrivita. De-ndata ce a coborat si ea, baiatul i-a aratat stelele.

    Sinaia... Ei doi se plimba pe strazile laturalnice. Lumina stelelor ii insoteste la fel cum gandul inosteste ideea, ideea insoteste fapta. El ar imbratisa-o... Isi aminteste de stelele din fata blocului ei. Ridica privirea parca disperat si un sentiment de liniste interioara se asterne cand vede aceleasi stele chiar deasupra lor. Totul va fi bine...

    RăspundețiȘtergere