02 aprilie, 2010

Vant...

Mirosul primaverii o atingea printr-o adiere calda,usoara,ce ii usca incet buzele umezi,obrajii facandu-i sa prinda o culoare mai vie,iar zambetul impreuna cu stralucirea ochilor ei sa readuca armonia unei fericiri simple.Culoarea parului batut de soare,ii era mai deschisa ca de obicei,creendu-i o aura nefireasca fiintei ei,iar suvitele pierdute din coada,zburdau neastamparate in jurul fetei.
Vocea ii era calma,pasii usori,atingerea mai sincera iar cu vorbele invelite in puterea ei de caracter.Curentul de aer simtit o schimba,simtul realitati o lovea,nelasand loc imaginatia pentru a se mai juca inca o data.Jalea disparea,facand loc gandurilor noi,care ii oprea rasuflarea si  isi construia un nou spatiu in inima ei.
Vantul ii era un nemarginit camp de relaxare pe care il vedea,simtea si pe care il credea.Amintiriile grele se ingramadeau in balonase de spuma pe care le spargea cand amanuntele grele nu le lasau sa se ridice in aer,disparand incet..Nefiresc cum,la fiecare spargere,vantul o invaluia din nou,dandu-i o senzatie de bine adaugandu-i forme fantastice care ii alcatuia caracteru discret.


5 comentarii:

  1. Super fain.Chiar imi place felicitari.Nu pot sa cred cat de bine poti descrie ceva.De fiecare data iti citesc postarile si sunt super.FINE.Daca imi permiti si un :*

    RăspundețiȘtergere
  2. A si am uitat sa mentionez super tare melodia.

    RăspundețiȘtergere
  3. ..................................

    RăspundețiȘtergere
  4. frumos frumos :)

    am vazut ca scri destul de mult si frumos :) incearca sa asociezi scrisul cu o fotografie mica in drapta sau in stanga textului :)

    prinde bine la vizitatori :)

    RăspundețiȘtergere